Noodnummers

Bel bij gevaar altijd eerst 112.

Zowel Wooncommissie De Snor als Woningstichting Stadswonen beschikken over een noodnummer. Het noodnummer van Stadswonen is altijd bereikbaar, voor het noodnummer van de wooncommissie geldt een bereikbaarheidsstreven. Kijk voor een toelichting hierop onderaan de pagina. Kijk voor meer algemene contactinformatie hier.

Noodnummer woningstichting Stadswonen

Het noodnummer van woningstichting Stadswonen is 010 245 6700.

Noodnummer Wooncommissie De Snor

Het noodnummer van Wooncommissie De Snor is     010 8200 338.

Dit nummer is bedoeld voor het melden van de volgende zaken.

  • stroomstoring, brand of lekkage;
  • nog voortdurende geluidsoverlast tijdens de stilte-uren (22.00-08.00);

Misbruik van ons noodnummer (010 8200 338) is een kwalijke zaak en kan worden bestraft met een boete op basis van het woonreglement.

 

 

Toelichting bereikbaarheid Wooncommissie De Snor
Wooncommissie De Snor streeft er naar dat haar noodnummer dagelijks tussen 09.00 en 23.59 bereikbaar is, maar kan dit niet garanderen. Vanwege de kleinschaligheid van onze organisatie en het part-time karakter van de functies die de wooncommissie(bestuurs)leden vervullen kan een professionele bemanning van het noodnummer niet worden georganiseerd en daarom kan bereikbaarheid ook niet worden gegarandeerd.

Het noodnummer van Stadswonen is wel altijd bereikbaar, ook buiten kantoortijden (dan staat dit in verbinding met landelijke meldkamers die de systemen van Stadswonen kennen en voor spoedzaken partijen kunnen inschakelen). Daarnaast zijn wooncommissies, in het kader van de werkafspraken tussen hen en de woningstichting, ook niet verplicht een dergelijke dienst aan te bieden. Dit onder andere vanwege voornoemde redenen. De functie van ons noodnummer is dan ook secundair en niet primair. We hopen hiermee duidelijk te maken waarom het kan zijn dat wij niet bereikbaar zijn en hoe dit ondervangen wordt door het wel altijd bereikbare noodnummer van de woningstichting en uiteraard ook de hulpdiensten via 112.