Actueel

Op deze pagina tonen we alle essentiële informatie, zoals actuele verstoringen en aankondigingen van onderhoud. Houd deze pagina daarom goed in de gaten.

 

Vacatures Technisch beheerder

Omdat onze Technisch beheerder is afgetreden zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste kandidaat om het gebouw verder te helpen! Kijk bij actueel/vacatures of mail naar ab@desnor.nl voor meer informatie. Wij hopen van jullie te horen!

 

Woco leden gezocht!

Wij zoeken naar nieuwe wooncommissieleden. Wil jij graag het pand verder vooruit helpen of borrels en feesten organiseren voor alle bewoners? Kijk bij actueel/vacatures of mail naar ab@desnor.nl voor meer informatie.

 

Spreekuren

Aangezien de meeste van ons inmiddels gevaccineerd zijn en jullie dit graag willen is er besloten om weer spreekuren te gaan houden. De spreekuren zijn weer zoals altijd op maandag en donderdag van half 8 tot 8 uur, beginnend vanaf maandag 25 oktober. Het spreekuur is bedoelt voor:

 • Uitgifte (pad-)sleutels
 • Algemene & andere vragen
 • Lampjes & andere kleine onderdelen van je woning.
 • Kennis te maken met een van de beheerders

Daarnaast gaan wij de contactformulieren voor padsleutels & onderdelen uitfaseren gedurende november. Wij hopen jullie spoedig te zien op het spreekuur!

 

Noodnummer Wooncommissie De Snor (010 8200 338)

De afgelopen tijd is ons noodnummer niet goed bereikbaar geweest, wij bieden hiervoor ons onze excuses aan. Wij hopen dat de technische problemen inmiddels zijn opgelost en we weer goed bereikbaar zijn. Voor het gebruik van het noodnummer vragen wij wel aan jullie om alleen te bellen als het echt nodig is. Dat wil zeggen het noodnummer is bedoeld voor de volgende gevallen:

 • Stroomstoring
 • Brand
 • Lekkage
 • Geluidsoverlast

Waar het nood nummer niet voor bedoelt is:

 • Uitgifte (pad-)sleutels
 • Als je jezelf buitengesloten hebt
 • Algemene vragen
 • Reparatieverzoeken
 • Lampjes & onderdelen voor je woning

Schroom niet om ons te bellen als je ons nodig hebt. We kunnen niet altijd alles er aan doen, maar we zullen zeker proberen om jullie te helpen!

Heaters

Update 2021-07-01
De aannemer heeft begin juni herstelwerkzaamheden uitgevoerd, waarbij soft starters zijn vervangen door drukknoppen, maar de tijdklokfunctie werkt niet, er is ofwel continu stroom naar de heaters, ofwel helemaal niet, bij sommige van de heaters.

Update 2020-10-19
De aannemer (Beers elektrotechniek) heeft de werkzaamheden in de laatste week van september verplaatst naar woensdag 7 oktober. Na het uitvoeren op die dag zijn er opnieuw gebreken geconstateerd. De wooncommissie en de woningstichting hebben dit project samen opgezet, waarbij de kosten zijn gedeeld en de woningstichting formeel opdrachtgever is van de aannemer. Vandaar dat het aansprakelijk houden van de aannemer via de woningstichting verloopt. De wooncommissie is daarover met de woningstichting in overleg.

Update 2020-07-21
De aannemer (Beers elektrotechniek) is op locatie geweest. Overeengekomen is dat de drie defecte knoppen vervangen worden, dat alle knoppen omgedraaid worden om inlekken te voorkomen en dat de heaters direct op de starters aangesloten worden. De verwachte opleverdatum is de eerste week van september.

Update 2020-07-19
Er staat op woensdag 21 juli een afspraak gepland met de aannemer om afspraken te maken over aanpak van het probleem.

Oorspronkelijk bericht 2020-07-01
Voor de terrasverwarming zijn diverse testbedrijven uitgevoerd onder toezicht van het beheer. Zodoende hebben de verwarmers sporadisch aan gestaan. De terrasverwarming is sinds het moment van oplevering door de aannemer, aan technische problemen onderhevig geweest. Soms werken de startknoppen van een bijbehorende verwarmer geheel niet, soms blijven ze stroom leveren wanneer uitgeschakeld, een enkele knop werkt helemaal niet. Deze mankementen zijn onverwijld gemeld. De aannemer heeft reeds een reparatie uitgevoerd, dit heeft de problemen echter niet verholpen. Er vind nog overleg plaats tussen de wooncommissie, Stadswonen (als gelijkwaardige co-financier van het project) en de aannemer. Het is nog niet bekend welke herstelwerkzaamheden noodzakelijk zijn en op welke termijn deze gaan worden uitgevoerd. De wooncommissie dringt uiteraard aan op een zo snel mogelijke uitvoering. Tot nader bericht zijn de verwarmers niet beschikbaar voor gebruik.

Overig

Geen mededelingen.