De bar is tot nader order gesloten (ook na 1 juni 2020)

De noodverordening die sinds 1 juni 2020 van kracht is in de veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, staat het weer toe om onder voorwaarden groepen mensen te laten samenkomen. Deze voorwaarden, waaronder de eis dat alle aanwezigen anderhalve meter afstand tot elkaar bewaren, zijn echter niet of nauwelijks te handhaven bij feesten in de bar. Om aansprakelijkheidsproblemen inzake dit soort samenkomsten te voorkomen wordt de bar ook na 1 juni 2020 niet verhuurd.

Gemeenschappelijke huiskamer (bar)

De Snor beschikt over een gemeenschappelijke huiskamer, ingericht als bar. Deze bar kan door bewoners worden gehuurd bij de barcommissie van de wooncommissie. De huur bedraagt EUR 45,00, naast een borg van EUR 200,00. Neem voor een aanvraag om de bar te huren contact op met bar@desnor.nl.

 

Voorzieningen

De bar is gemeubileerd met een ruime luxe lederen bankstel, is voorzien van statafels en bijpassende stoelen. Daarnaast is een bartafel aanwezig, voorzien van twee koelkasten. Er is een keuken voorzien van een kookplaat en een derde koelkast. Er is geen servies of bestek aanwezig. Er is een beamer en een professionele audio-installatie, waarmee met bluetooth verbonden kan worden. De bar is tevens voorzien van een toilet.

 

Huren

De bar kan gehuurd worden voor de periode van één dag, een aanvraag om de bar te huren kan worden ingediend via onderstaand formulier.

    * Gebruik uitsluitend het e-mailadres dat van jou op grond van de huurvoorwaarden bij Stadswonen bekend is. Aan de hand daarvan kunnen we snel verifiëren dat je een bewoner bent. Alleen bewoners van 'De Snor' kunnen de bar huren. De bewoner moet tevens de organisator van de activiteit zijn.
    ** Dit betreft alleen een aanvraag en geeft geen enkele garantie op de beschikbaarheid van de bar.

    Zie onderstaande kalender voor aanstaande verhuren.