Sleutels

Op deze pagina vindt u informatie over sleuteluitgifte. Kijk ook op pagina over dit onderwerp op de website van Stadswonen voor meer informatie.

 

 

Buitensluiting

Bent u buitengesloten? Dan kunt u één van de volgende dingen doen.

 

  • Gebruik uw reserve-sleutel of haal deze op bij de persoon die deze voor u bewaart.
  • Gebruik de sleutel van uw huisgenoot (indien u een huisgenoot heeft).
  • Bel tijdens kantooruren met Stadswonen voor het afhalen van een vervangende sleutel, hier zijn kosten ter hoogte van EUR 19,50 aan verbonden (2019).
  • Bel buiten kantooruren de spoeddienst van Stadswonen (010 245 6700), die verwijst u dan door naar een slotenmaker. Let op: aan de diensten van een slotenmaker zijn hoge kosten verbonden, reken op tenminste EUR 150,00. Daarnaast bent u verplicht om de vervanging van het slot bij Stadswonen te melden en wordt vervolgens op uw kosten een slot terug geplaatst dat hoort bij het sluitplan van het pand. Een slotenmaker die u op het moment van buitensluiting benadert kan dit niet doen, omdat de sloten die behoren bij het sluitplan van het pand alleen op bestelling worden geleverd en niet standaard bij de slotenmakers voorradig zijn.

Tip: haal altijd de tweede sleutel van uw woning op als u er slechts één heeft ontvangen. U heeft kosteloos recht op deze sleutel. U kunt deze sleutel aan een vertrouwd persoon geven voor gebruik bij een buitensluiting.

 

 

Sleutels woning

Als nieuwe huurder in De Snor kunt op verschillende manieren de sleutels van uw woning ontvangen.

 

  • U ontvangt twee, één of geen enkele sleutel bij het tekenen van het contract op kantoor bij Stadswonen.
  • Indien u één of geen enkele sleutel ontvangt kunt u de overige sleutel(s) ophalen tijdens de reguliere spreekuren van het dagelijks bestuur van de wooncommissie. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Wel dient u een geldig legitimatiebewijs (een geldig rijbewijs, paspoort of identiteitskaart) mee te nemen, evenals een bewijs dat u de woning huurt, zoals uw huurcontract of verhuurdersverklaring. U kunt geen sleutels ophalen als de ingangsdatum van uw contract nog niet is verstreken.
  • Indien de momenten van deze spreekuren voor u niet goed uitkomen dient u dit mede te delen in een e-mail aan de beheerder, via beheerder@desnor.nl. Die zal in dat geval aan Stadswonen doorgeven dat u één sleutel bij Stadswonen komt ophalen. De andere sleutel, indien u er nog geen enkele had, zult u tijdens het spreekuur moeten ophalen.

 

 

Sleutels oprit

De oprit naar de privé-weg die achter het pand langs loopt wordt afgesloten met parkeerbeugels. Kijk hier voor meer informatie over het inlenen van een sleutel van deze beugels.