Internet

Internet wordt aan alle woningen geleverd, via het zogeheten Kennisglas, u betaalt hiervoor via uw servicekosten EUR 1,00 per maand. Er is per bewoner één ethernetpoortaansluiting beschikbaar, u kunt hierop een ethernetkabel aansluiten. Voor het opzetten van een wifi-netwerk of het gebruik van meerdere ethernetpoorten dient u zelf een router aan te schaffen.

 

 

Kabeltelevisie

Via de coax-aansluiting in uw woning wordt digitale televisie geleverd. Moderne digitale televisietoestellen (vrijwel alle gangbare modellen) kunnen zonder gebruik van een losse decoder via de coaxkabel worden aangesloten. Op de website van Ziggo kan gecontroleerd worden of een televisietoestel geschikt is, vul daarbij voor het adres Kralingse Kerklaan 1, 3065CA in. Is het toestel niet geschikt, dan dient u zelf een DVB-C tuner aan te schaffen.

Voor het instellen van de zenders dient u de volgende instructies te volgen. Kies voor automatisch instellen, kies als operator (indien gevraagd) ‘UPC’ en vul de volgende waarden in. Frequentie: 164000, netwerk-ID: 4444, symboolfrequentie: 6900, modulatie: 64QAM. Werkt de aansluiting niet controleer dan of u een goedgekeurde coaxkabel gebruikt. Werkt de aansluiting toch niet, dien dan een reparatieverzoek in.