Parkeren en stallen

Op deze pagina vindt u algemene informatie over parkeergelegenheid en de mogelijkheden tot het stallen van fietsen en scooters.

 

 

Parkeren

Aan de zuidzijde van het gebouw, langs de Engelbrechtweg, is een groot aantal parkeerplaatsen aangelegd. Voor de parkeerplaatsen rond het gebouw is geen parkeervergunning vereist en er is geen betaald parkeren van toepassing. De parkeerplaatsen liggen op gemeentegrond en worden niet door Stadswonen beheerd.

 

 

Fietsen stallen

Elke huurder kan met zijn sleutel één van de gemeenschappelijke fietsenhokken betreden. Er is per groep woningen een gedeeld fietsenhok. In de fietsenhokken mogen enkel fietsen staan. Gemotoriseerde voertuigen mogen niet in de fietsenhokken worden gestald, dit met het oog op brandveiligheid. Het hok is ook niet bedoeld om te gebruiken als berging voor andere spullen, ook niet voor korte duur. Alle zaken anders dan fietsen kunnen te allen tijde onaangekondigd door het beheer worden verwijderd, zonder dat op die zaken een bewaarplicht komt te rusten. Fietsen dienen altijd in een fietsenrek of in een fietsenhok gestald te worden. Onjuist gestalde fietsen kunnen te allen tijde door het beheer worden verwijderd.

 

 

Scooters stallen

Er is een aangewezen scooterstalling in het midden van het gebouw tussen het kantoor van de wooncommissie en de gemeenschappelijke huiskamer. Deze stalling is duidelijk als zodanig te herkennen en alleen daar mogen scooters gestald worden. Onjuist gestald scooters kunnen te allen tijde door het beheer worden verwijderd.