Contact

Op deze pagina vindt u contactinformatie van de wooncommissie en haar subcommissies, SHS en Stadswonen.

Deze website

Heeft u een idee voor de website, of ziet u een fout? Meld het in een mail aan ab@desnor.nl, met als onderwerp ‘website’ en o.v.v. de URL van de pagina die het betreft.

Wooncommissie

De wooncommissie bestaat uit leden en een dagelijks bestuur. Het dagelijks bestuur bestaat uit een penningmeester en twee beheerders, met elk één van de portefeuilles sociaal beheer en technisch beheer. Kijk hier voor meer informatie over de wooncommissie.

De sociaal beheerder is bereikbaar via beheerder@desnor.nl.
De technisch beheerder is bereikbaar via ab@desnor.nl. Gebruik voor reparatieverzoeken de informatie zoals hieronder weergegeven bij “technische dienst”. Mail alleen voor overige technische vragen die niet op deze website wordt beantwoord.

Alleen voor noodgevallen heeft de wooncommissie een telefoonnummer, kijk daarvoor onder noodgevallen, misbruik wordt bestraft.

Barcommissie

De barcommissie regelt de verhuur van de bar en van barbecues. Zij is bereikbaar via bar@desnor.nl.

Technische dienst

De technische commissie, normaliter de technische dienst genaamd, bestaat uit bewoners, aangewezen door de wooncommissie. De technische dienst is geen onderdeel van de wooncommissie. De technische dienst voert kleine herstellingen uit in en rond het pand. Om een reparatieverzoek in te dienen kan alleen gebruik gemaakt worden van de formulieren op deze pagina of mijnstadswonen. E-mails gericht aan het e-mailadres van de technische dienst worden niet in behandeling genomen.

SHS

Stichting huurdersbelang Stadswonen is de wettelijk en erkend vertegenwoordiger van de belangen van de huurders van Stadswonen. Deze organisatie is officieel gesprekspartner van Stadswonen en komt op voor de belangen van de ongeveer 6000 huurders. Klik hier om naar de officiële website te gaan.

Stadswonen

Stadswonen is eigenaar en verhuurder van woongebouw ‘De Snor’. Stadswonen is een onderdeel van Stichting Woonstad Rotterdam. Klik hier om naar de officiële website te gaan.