Contact

Op deze pagina vindt u contactinformatie van Wooncommissie De Snor en haar subcommissies, SHS en Stadswonen.

Wooncommissie De Snor

Wooncommissie De Snor is een organisatie die op zichzelf staat ten opzichte van de woningstichting (Stadswonen c.q. Woonstad). De wooncommissie en de woningstichting hebben elk eigen taken, bijvoorbeeld op het vlak van reparaties. Kijk hier voor meer informatie Wover de taakverdeling, ook wel ‘beheerstructuur’ genoemd.

Scroll naar beneden voor een overzicht van de contactformulieren van de wooncommissie, of klik op ‘meer informatie’ voor meer details.

Meer informatie

Wooncommissie De Snor bestaat uit algemene leden en leden met een dagelijks-bestuurfunctie. De twee beheerders en de penningmeester vormen samen het dagelijks bestuur en eerste aanspreekpunt van de wooncommissie. De beheerders geven gezamenlijk invulling aan het dagelijks bestuur van en de beheertaken van de wooncommissie. Daarbij legt één beheerder een accent op technische zaken en één op sociale zaken.

Voor contact met de wooncommissie kan gebruik gemaakt worden van onderstaande contactformulieren.

Gebruik voor reparatieverzoeken de informatie zoals hieronder weergegeven bij “technische dienst”. Mail alleen voor overige technische vragen die niet op deze website wordt beantwoord.

Alleen voor noodgevallen heeft de wooncommissie een telefoonnummer, kijk daarvoor onder noodgevallen, misbruik wordt bestraft.

Barcommissie

De barcommissie regelt de verhuur van de bar en van barbecues. Zij is bereikbaar via bar@desnor.nl.

Technische dienst

De technische commissie, normaliter de technische dienst genaamd, bestaat uit bewoners, aangewezen door de wooncommissie. De technische dienst is geen onderdeel van de wooncommissie. De technische dienst voert kleine herstellingen uit in en rond het pand. Om een reparatieverzoek in te dienen kan alleen gebruik gemaakt worden van de formulieren op deze pagina of mijnstadswonen. E-mails gericht aan het e-mailadres van de technische dienst worden niet in behandeling genomen.

Contactformulieren

Huurverzoek barbecue of bar

Onderstaand formulier kan gebruikt worden om een verzoek in te dienen tot het huren van een gasbarbecue of de bar (recreatieruimte).

Vanwege corona is huren op dit moment niet mogelijk.  * Gebruik uitsluitend het e-mailadres dat van jou op grond van de huurvoorwaarden bij Stadswonen bekend is. Aan de hand daarvan kunnen we snel verifiëren dat je een bewoner bent. Alleen bewoners van 'De Snor' kunnen de bar huren. De bewoner moet tevens de organisator van de activiteit zijn.
  ** Dit betreft alleen een aanvraag en geeft geen enkele garantie op de beschikbaarheid van de bar.

  Onderdelenverzoek

  Sommige zaken worden kosteloos vervangen door Wooncommissie De Snor. Daarvoor hoeft u geen reparatieverzoek in te dienen. De onderdelen kunnen worden afgehaald tijdens de reguliere spreekuren.

  Vanwege het coronavirus vinden op het moment geen spreekuren plaatst. In plaats daarvan worden onderdelen uitgegeven via de postbus en een centraal afhaalpunt. U kunt onderstaand formulier gebruiken om een onderdelenverzoek te doen.   Disclaimer
   - Het kan zijn dat u of een vorige bewoner een afwijkend armatuur heeft geplaatst, waardoor de inventarislamp niet past. In dat geval kunt u ervoor kiezen om zelf een vervangende lamp aan te schaffen of een verzoek in te dienen tot plaatsing van een inventarisarmatuur.

   - Het kan zijn dat u of een vorige bewoner een afwijkende douchekop heeft geplaatst, waardoor de inventarisdouchekop tegenvalt of niet past. Ook in dat geval kunt u kiezen voor reparatie op eigen kosten of voor het indienen van een reparatieverzoek.

   - Het door u aangevraagde onderdeel wordt bij inwilliging van het verzoek gedeponeerd in uw postvak. Indien het onderdeel niet door de brievenbus past wordt het gedeponeerd op het afhaalpunt in de entreehal van 300-414 o.v.v. uw huisnummer (en toevoeging wanneer van toepassing). Indien het verzoek meerdere onderdelen betreft en één daarvan past niet door de brievenbus, dan worden alle onderdelen op het afhaalpunt gedeponeerd. Het afhaalpunt is inpandig en voorzien van cameratoezicht.

   - De wooncommissie behoudt zich het recht voor om een onderdelenuitgifte te weigeren.

   Reparatieverzoek woning

   Bij een defect aan uw woning, of aan zaken behorende bij de inventaris van uw woning, kunt u een reparatieverzoek indienen. Ga eerst na of u in aanmerking komt voor reparatie door de verhuurder, of dat u de reparatie als huurder zelf dient uit te voeren en/of bekostigen. Dit kunt u opzoeken in de onderhoudwijzer van Stadswonen. Komt u in aanmerking, dan kunt u een verzoek indienen via mijnstadswonen of via onderstaand contactformulier.    Reparaties buiten de woning

    Merkt u buiten uw eigen woning een defect op in of om het pand, zoals defecte verlichting? Dan kunt u dit melden via onderstaand formulier.     Storing wasruimten

     Defecten aan de wasmuntenautomaat of aan apparaten in de wasruimten kunt u melden via onderstaand formulier.      Overig

      Veelgestelde en overige vragen

      Klik hier voor een overzicht van antwoorden op enkele veelgestelde vragen m.b.t. technische zaken.

      Gebruik onderstaand formulier voor vragen die daar niet beantwoord worden en waarvoor geen specifiek formulier bestaat (zoals voor reparatieverzoeken).       Voeg hier een eventuele bijlage toe (max. 10MB, max. 1 bestand, alleen .pdf, .jpg of .png)

       Woningstichting Stadswonen en Woonstad

       Stadswonen is eigenaar en verhuurder van woongebouw ‘De Snor’. Stadswonen is een onderdeel van Stichting Woonstad Rotterdam. Klik hier om naar de officiële website te gaan.

       SHS

       Stichting huurdersbelang Stadswonen is de wettelijk en erkend vertegenwoordiger van de belangen van de huurders van Stadswonen. Deze organisatie is officieel gesprekspartner van Stadswonen en komt op voor de belangen van de ongeveer 6000 huurders. Klik hier om naar de officiële website te gaan.